danjel

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

:(

    Vzhladom k tomu, ze povacsine zijeme vsetci dost hektickym zivotom, tak sa priznam, ze aj ten moj je taky isty. Este pred par dnami som pisal o nadeji, o laske, o pocite bezpecia a uz neplati nic. Pisal som o vynimocnosti, o vztahu k zene, o potrebe milovat a byt milovany. Nic uz neplati, sancu som nedostal, hoci sa snazim zmenit veci k lepsiemu, snazim sa byt iny clovek, snazim sa kajat, byt aspon trosicku iny.

    Mrzi ma to, sanca uz nie je. Osobne vzdy som da drzal vety, odpustit a dat druhu sancu. V mojom pripade som ju nedostal. Nedostal som moznost znovu milovat zenu, s ktorou nas spajalo puto, puto lasky, puto velkej lasky. Suhlasim mila laska, davala si mi najavo co si o nme myslis, zelala si si, aby som bol iny. Priala si iny zivot so mnou. Nehladela si vsak vzdy na moje sny. Tiez som iba clovek citlivy. Viem zamiloval som sa do teba a bude mi tazko zabudnut. Urcite sa stretneme niekedy iba tak pri nejakej prilezitosti. Nebudeme sa moct objat, nebudeme si moct povedat, ako jeden druheho milujeme. Nepostazujeme si ako priatelia, iba ako kamarati. Nepochvalime sa jeden druhemu, bude to take suche stretnutie.

    Musis uznat mila laska, ze sa snazim urovnat spor, snazim sa byt iny. Nemozem ti slubit, ze sa zmenim, mozem ti vsak povedat, chcem byt iny. Mozem byt iny, no treba aj odpustat.

    Tieto slova pisem zo slzami na licach. Ty vies, ze nie som padavka, no toto ma polozilo. Prestavam milovat teba a dost ma to rozoziera, srdce mi puka od zialu.

    Chcem sa ti podakovat za nadherne roky v tvojej spolocnosti, nikdy na nich nezabudem, ved si mi davala vsetko co si mohla a vedela si, ze by som ti doniesol aj ten najvacsi gyc na svete, modre z neba. Neboj sa nebudem ta uz otravovat, nebudem ta ziadat o navrat, tiez mam svoju hrdost. Poviem ti vsak, pokial budes potrebovat pomoc, moje cislo poznas. Urobim pre teba vsetko, aj ked si nebudeme taky blizky. Dakujem ti za vsetko.

    Na zaver, chcem vsetkym poslat myslienku, druhej sance. Dajte druhu sancu tomu koho mate radi, koho milujete a napriek tomu na neho chcete zabudnut. Mnohi neziadame tretiu, ci stvrtu sancu. Zdiadame druhu, vlastne uz neziadame. Nedostali sme ju..
  

Koniec.. | stály odkaz

Komentáre

  1. hmm...
    vitaj v klube
    publikované: 23.07.2007 17:50:04 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  2. I believe
    ze pride druha sanca....
    publikované: 23.07.2007 17:59:00 | autor: believer (e-mail, web, autorizovaný)
  3. kriste pane..hore hlavy...
    možno práve teraz na vás máva krásna blondínečka s modrými očkami a osim driekom..a vy ju nevidíte pre slzy v očiach..kua..)))
    publikované: 23.07.2007 18:10:44 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Ellie
    a ja prave v ten okamih sedy zakal dostat musim?...smoliar som, fnuk...
    publikované: 23.07.2007 18:15:12 | autor: believer (e-mail, web, autorizovaný)
  5. aaale no
    Hore hlavu, suhlasím s ME..... vonku je toľko milých a pekných báb hodných milovania...
    (...a druhá šanca?? Raz som ju dala... vzťah to predlžilo o tri mesiace... oplatí sa, ak je chyba v človeku tak zásadná???)
    publikované: 23.07.2007 18:45:06 | autor: ivana (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. druha sanca
    viem z vlastnej skusenosti, ze ked som sa rozchadzala s chlapcom, kt.som nadovsetko lubila, bolo to preto, ze som stratila NADEJ. Dala som mu X-sanci zmenit to, co mi ublizovalo, co ma trapilo, ale on na to nereagoval. Ked som sa odhodlala k rozchodu, ostal sokovany, nikdy neveril tomu, ze by som sa s nim naozaj rozisla. Bol si prilis isty mojou laskou. Ked som sa s nim rozchadzala, vedela som, ze dostal vela sanci, ale nebral ich vazne. Zmenit sa chcel az vtedy, ked naozaj citil, ze ma straca. Ale vtedy bolo uz neskoro...
    publikované: 23.07.2007 19:13:28 | autor: kyra (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Tiež zastávam názor, že ak sa už rozchodu nedá zabrániť, tak nech je to čím skôr
    a čo najmenej bolestivo. Nie driblovať z lásky k nenávisti, ale postupne sa odpútať a spomínať na pekné chvíľky. Život ide ďalej
    a treba dať šancu aj šťastným náhodám.
    publikované: 23.07.2007 19:25:51 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  8. chlapi
    potrebuju niekedy poriadne nakopat do zadku a potom to s nimi pohne, ako v mojom pripade..pre vsetkych hovoril som o druhej sanci, nie o x-tej a to je rozdiel
    publikované: 23.07.2007 23:18:32 | autor: danjel (e-mail, web, autorizovaný)
  9. Škoda,že to takto dopadlo
    čav danjel.prčítal som si to všetko....veril som,že sa to ešte rozbehne a nejako sa to vrati do starých koľaji....no,možno to takto malo byť....možno to je ta správna cesta do ďalšieho života...možno to je to,čo má byť,aby si bol v nasledujúcom živote tak šťastný a možno aj šťastnejší...

    P.S.:meno Ti povie,kto som
    publikované: 23.07.2007 23:32:54 | autor: BA (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. nemam ani predstavu kto mi to napisal
    nehnevaj sa na mna :))))
    publikované: 23.07.2007 23:56:38 | autor: danjel (e-mail, web, autorizovaný)
  11. Koho poznáš z BA?
    P.S.:Na Tvoje meniny sme spolu volali...
    publikované: 24.07.2007 00:40:05 | autor: BA (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. uz viem mato :)))
    mne uz to potom doslo. ibaze som neskoro reagoval, som zaspal :)))
    publikované: 24.07.2007 07:05:05 | autor: danjel (e-mail, web, autorizovaný)
  13. hmmm
    viem, je to tazke sa odputat, ale treba dakovat za vsetko krasne a ist dalej...zivot nekonci...viem o com hovorim, zivot je plny prekvapeni a nie vzdy to po com tuzime je pre nas aj dobre... sme ako male deti, ktore nechcu pustit z ruk staru hracku a pritom dostanu novu, krajsiu..
    cas to vyriesi uvidis
    publikované: 30.07.2007 14:52:38 | autor: Lenka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014