danjel

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pribeh o JANKOVI a MARIENKE..

    Osoby a obsadenia su v tomto pribehu su vymyslene. Akakolvek podobnost s realitou je cisto nahodna, ale...

    JANKO a MARIENKA zacali krasny vztah. Spociatku vsetko fungovalo ako malo. Mali sa radi, venovali si pravidelne cukrove pohlady, nemohli jeden bez druheho existovat. Vravievali si ake to je krasne ked su spolu, postavia si velky dom, budu mat kopec deti a bla bla bla.. Spociatku ich sexualny zivot bol nadherny, pomali zistovali, co sa komu paci, kde su jeho erotogenne zony. Ako to ma najradsej a znovu bla bla bla.. Samozrejme, ze vsetko bolo tutti a venovali sa jeden druhenu v kazdej volnej chvili. Za niekolko mesiacov a ich nie len sexualna laska dostala do stavu beztiaze. Jednoducho povedane, chemia zabrala..

    Az MARIENKA skoncila vysku a nastupila jedneho krasneho dna do velkej telekomunikacnej spolocnosti. Spociatku ju nadchlo, ze ma o nu operator zaujem, o nie ako zakaznika, ktory plati, ale o cloveka ktoremu bude zaplatene. Tak sa MARIENKA chytila sance, a kedze bola sikovna, vedela si poradit v zlozitych situaciach, zacala sa naplno venovat praci. Uz vtedy si JANKO zacal vsimat, ze MARIENKA akosi sa meni, uz nerozprava o buducnosti, nemysli na ine veci ako na pracu. 12 ci 13 hodin denne bolo samozrejmostou pre MARIENKU. JANKO rozmysla, co sa deje s MARIENKOU. Obcas ked sa v noci stretnu dostane od nej pusu, pretoze MARIENKA je unavena z prace, nic ju nebavi, nema cas na seba, na priatela, na rodinu. Nema chut na sex. JANKO ako clovek milujuci MARIENKU si hlupo a naivne mysli, ze je vsetko este v poriadku, ved MARIENKA si musi teraz v praci poradit s kopou papierov, mailov. MARIENKA musi riesit problemy. Bez MARIENKY sa ani listok nepohne. Jednoducho MARIENKA sa zmenila na pracovny stroj. Ale MARIENKA sa z toho dostane, ved raz sa unavi.

    Preslo mesiacov a dni, MARIENKA stale vysedava v praci, nie len pocas pracovnej doby, ale uz aj cez vikendy. JANKO sa jej pyta, MARIENKA myslis to vazne? Nenajdes si cas na volno? Nechyba ti obycajne pohladenie, obycajny usmev? Obycajna vecera, obycajny sex? Obycajny priatelia? NIE, stroho odpovedala MARIENKA. A tak smutne JANKO pozera, ako sa jeho milovana MARIENKA meni na nieco divoke, nieco co sa neda opisat :(

    Volakedy MARIENKA pisala JANKOVI hrbu smsiek, teraz obcas nejaka. Telefonat iba ak nieco potrebuje :(, na JANKOVI MARIENKE nezalezi.

    JANKOVI povedala, ZBOHOM, nedokazem s tebou byt. Si uplne iny ako si bol, mas teraz problem no ja som ti stale naznacovala, ze mas riesit inak svoju pracu. Ty si to neriesil.. Pomoz ako si chces. A tak JANKO ostal sam :(
JANKO sa vsak trosku pozberal, zacal pozitivnejsie mysliet, pomaly zabuda na MARIENKU.
Ako sa vsak dozvedel, v tychto chvilach MARIENKA je sama, nema nikoho o koho by sa mohla opriet, kto by jej povedal, ze si krasna, mas nadherne vlasy, dobre vonias. MARIENKA nema nikoho, kto by ju miloval. MARIENKA je OUT.

    MARIENKA pokial citas tieto riadky, napis aspon JANKOVI sms. Sms o sebe o tom co ta trapi, viem ze mas problem, a viem si hrda na svoje rozhodnutia. Jedno ti vsak poviem, iba hlupak, nemeni svoje nazory.

                                                                                                                                                                    danjel

Pribeh | stály odkaz

Komentáre

  1. Ja týmto dvom držím palce...
    Neviem prečo, ale oslovilo ma to, aký bol Janko trpezlivý. Nevysvetľuje síce čo sa Marienkou dialo. Prečo bola stále v robote, či bol za tým nejaký iný muž. Lenže je tiež otázne, ako dlho trvá takáto "pauza". Nemenej dôležitá otázka: Prečo Janke nenapíše Marienke sám? Ak pripustím možnosť, že ona mu neodpovedá, a má na to vážne dôvody, tak jeho snaha asi nebude úspešná. Lenže o tých dôvodoch, chcú či nechcú, si musia povedať, alebo aspoň napísať. Toť môj názor. P.S. Teším sa na rozuzlenie tohto "vymysleného prípadu", na konci ktorého má byť celkom reálna SMS.
    publikované: 12.08.2007 16:42:59 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ake take vysvetlenie
    marienka uz nechce byt s jankom.janko nie je zaujimavy. janko nie in. janko ma iny nazor na marienku. .marienka nema ineho chlapa,a je zavalena pracou,ta je akosi dolezitejsia. ona si ani nenajde ineho chlapa..je chladna v citoch,nedokazala pochopit janka,jeho spontanost,jeho ciste umysly.. marienke je teraz lepsie byt samou a pozerat sa na grafy,ci maju dobre vysledky. janko sa uz nesnazi poslat sms,sms brana je vypnuta..marienka sa uz rozhodla
    publikované: 12.08.2007 19:25:06 | autor: danjel (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Danjel - Je to viac zamotané ako som si myslela...
    Ak je Janko chlap na svojom mieste, tak mal by urobiť aj chlapský krok. Mohol by ísť za Marienkou osobne, vykašľať sa na všetky SMS... Ak mu na nej záleží, tak jej dá francúzsky bozk pred ostatnými kolegami a tým dá najavo nielen jej ale aj im, že patria k sebe... Čo ty na to? Ale to by musel byť jednoznačne rozhodnutý, že ju ešte chce. A nie že ju o týždeň zasa nechá "vychladnúť".
    publikované: 12.08.2007 20:50:03 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014